Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 1. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 2

Ihanaa joulukuun tokaa päivää! Pahottelen nyt jatkuvasti kun nää joulukalenterin luvut on niin lyhyitä.Yritän laittaa nää luvut aamusin mut en lupaa mitään :D Tästä luvusta tuli vielä muitakin lyhyempi! SORI:( Mut jos vaan jaksatte kommetoida niin voin kertoo et se on mulle tosi tärkeetä:)


Noin viidentoista minuutin kuluttua isä kaarsi auton parkkipaikalle. Eteeni avautui näkymä Ylläs-tunturista ja sen vieressä olevasta hotellista. Arvioin tunturia katseellani ja mietin että oli hurjempiakin nähty, mutta oli tämä sentään parempi kuin toissavuonna Ranskassa.


Kävelimme kohti hotellin vastaanottoa ja lumi narskui jalkojen alla. Sisällä lämpö hulmahti vastaan. Ruoka tuoksui ja ihmiset juttelivat. Kieli kuulosti siansaksalta, mutta sanat olivat kauniita. Ilmeisesti Suomalaisetkin välittivät laskettelusta koska näin moni oli Ylläkselle saapunut. Äiti haki vastaanottotiskiltä huoneen avaimet ja juoksin Kenin kanssa kilpaa hisseille. Huoneesta oli suora näkymä rinteeseen jossa enää sitkeimmät laskijat jaksoivat heilua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti