Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 13. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 13

Sorry kun tää tulee näin ”myöhään” :/ Toivottavasti tykkäätte ja pistäkää ihmeessä kommenttia! Kiitos kun sivuilla on huikeet 228 katselukertaa! ( miinustin omat katselukertani :D)

Uinnin jälkeen olimme päättäneet lähteä hiihtoretkelle. Seisoin ulkona odottamassa Niallia. Poika oli myöhässä. Pian hän kuitenkin juoksi hotellista ulos sukset kainalossaan. Katselimme suuntakylttejä. Retkimaja12 km, Luonnonsuojelualue 20 km, Aurinkokahvila 11km, Ylläsjärvi 34 km.
-Minne mennään? Kysyin.
-Vaikka Aurinkokahvilaan, Niall vastasi ja nyökkäsin.
Niin lähdimme hiihtämään kohti Aurinkokahvilaa. Matkalla alkoi sataa lunta ja tunnelma oli taianomainen. Lumi säihkyi tähtien lailla. Vähän ajan kuluttua saavuimme Aurinkokahvilan eteen. Pihalla oli poroaitaus jossa käykenteli porolauma. Rakennus oli punainen ja sen savupiipusta tuprutti savua. Astuimme sisään ja kävelimme kassalle.

-Tahtoisin kupillisen kuumaa kaakaota ja piparkakun, sanoin myyjälle.
-Selvä, myyjä sanoi ja jatkoi:

-Se tekee 3 euroa. Maksoin ja siirryin istumaan takkatulen ääreen. Otin tuolini laidalta viltin ja kiedoin sen ympärilleni. Hetken kuluttua Niall istui viereeni. Tuijotimme tulta hiljaisuudessa. Välillä haukkasimme palasen piparistamme ja joimme kaakaomme loppuun. Ulkona lumipyry oli laantunut ja ilma oli melko kirkas. Haimme ulkoa suksemme ja lähdimme hiihtämään kohti hotellia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti