Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 11. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 12

Tässä luukku 12! Hyväää perjantaita ja toivottavasti tykkäätte. Laittakaa kommenttia!

Istuimme aamiaisella Niallin kanssa. Olimme sopineet menevämme tänään kokeilemaan viereisen hotellin kylpyläosastoa. Meillä oli sinne vapaa pääsy koska hotelli kuului samaan ketjuun. Hörppäsin viimeisen tilkan appelsiinimehustani ja nappasin olkalaukun käteeni.
Lähdimme kävelemään kohti viereistä hotellia. Onneksi hotellien välillä oli sisäkäytävä jota pitkin saattoi kulkea. Seinät oli koristettu tauluin jotka esittivät Ylläs-tunturia eri vuodenaikoina.

Avasin oven joka johti kylpylään. Olin käynyt vaihtamassa uimapuvun ja kastellut itseni suihkussa. Astelin kohti suurta allasta. Hetken ympärille vilkuiltuani huomasin Niallin vaalean pään nousevan uima-altaasta. Hyppäsin sekaan ja aloitimme vesisodan. Vesi räiskyi ja nauroimme. Sukelsimme ympäri sokkeloista allasta.
-Mennään hyppäämään, sanoin ja osoitin korkeaa hyppytornia.
-Hyvä on, mutta sen jälkeen lasketaan liukumäestä, poika sanoi ja osoitti jyrkkää mutkittelevaa mäkeä.

-Selvä, vastasin ja lähdin kohti hyppytornia. Portaat olivat jyrkät ja niiden kapuaminen alkoi tuntua raskaalta työltä. Jaksoin kuitenkin loppuun asti ja hyppäsin vuorollani tikkuhypyn altaaseen. Sukelsin ylös ja katsoin miten Niall hyppäisi. Hän otti vauhtia ja hyppäsi alas pää edellä. Kun olimme hyppinet muutaman kerran lähdimme kohti liukumäkeä. Se kaarteli ja kierteli ympäri rakennusta. Kun pääsimme ylös oli valo jo vihreä eli minun täytyisi mennä. Otin hieman vauhtia ja sukelsin mäkeen. Suunta vaihtui jyrkästi oikealle ja nielaisin vettä. Aloin yskiä keskellä liukumäkeä ja yskimiseni kaikui varmasti ympäri altaita. Vihdoin putki loppui ja sylkäisi minut vauhdilla altaaseen. Nousin pinnalle ja yskin lisää. Onneksi sain yskäni yskittyä ja jatkoimme uimista. Hetken kuluttua lähdimme takaisin omaan hotelliimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti