Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 19. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 20

Huomenta! Tänään se joululoma ihan oikeesti alkaa! ihanaa kun joulu oikeesti lähestyy :)! Tässä olis tää luukku 20! Kommentoikaa et lukeeks tätä kukaan vai teenkö tätä ns. "turhaan"?

Kun olin sulkenut puhelun, kävelin jääkaapille; tänään en jaksaisi mennä hotelliaamiaiselle. Kaivoin jääkaapista maitoa, leipää, makkaraa ja muroja. Mutustelin aamiaiseni innolla ja laitoin Niallille tekstiviestin joka kuului näin:
Moi, ootko ikinä kuullu korvatunturista jossa on ”joulupukin paja.” Eihän me enää pukkiin uskota mutta olis ihana kiva käydä zekkaamassa se paikka. Sophia:)”

Poika oli ilmeisesti ollut juuri puhelimen lähettyvillä sillä noin minuutin kuluttua puhelimeni piippasi.
Mennään vaan.Nähään ulkona viiden minuutin päästä. Niall:)”
Vastasin pojalle nopeasti ja sen jälkeen juoksin vaihtamaan vaatteita.Ryntäsin ulos hotellista.
-Mennäänkö bussilla? Kysyin.
-Joo, seuraava bussi lähtee kolmen minuutin kuluttua, Niall vastasi ja niinpä lähdimme kävelemään kohti bussia.


Olisi mukava nähdä lapsuuden unelmamaailma todellisuudessa. Olin aina kuvitellut joulupukin maan satumaiseksi pieneksi kyläksi jossa tontut hyörivät yötä päivää ympäri vuoden, ja missä jokainen päivä oli joulu. Lunta olisi tietysti aina, ja kodikkaat jouluvalot valaisisivat joulun ihmemaata öiseen aikaan. Olin myös kuvitellut erilaisia sisätiloja, esimerkiksi keittiön jossa joulumuori touhuaisi kokkitonttujen kanssa ja tekisi maailman maittavimmat ruoat. Mielikuvitukseni oli lennättänyt minut merten yli joulupukin pajalle jossa haistoin maittavan piparintuoksun. Se oli aina ollut lapsuuteni turvapaikka jonne sai tulla milloin vain, mihin aikaan vain ja mistä vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti