Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 18

JIPPIAJEE! Enää yks päivä niin joululoma alkaa, ainakin täällä meilläpäin. Kirjotin just eilen luvun 24 ja siitä tulikin extra pitkä eli 4 sivua. Suunnilleen saman pitunen kun Tähtityttö oli ennen. HOPE U LIKE IT! Kommentteja :)

Koirat läähättivät kun pysähdyimme laavulle. Kiinnitimme koirat hihnoilla kiinni puuhun ja sytytimme nuotion. Kaivoimme repusta makkaraa ja aloimme grillata. Savun haju levisi ympärillemme. Söimme makkarat hiljaisuuden vallitessa kunnes Niall puhkesi puhumaan:
-Olipa kerran juuri tälläisena iltana juuri tälläisessa paikassa kaksi ihmistä nuotion äärellä syömässä makkaroitaan.
-EI, EN HALUA KUULLA KAUHUTARINOITA
NYT!Keskeytin pojan.
-Ja he kuulivat askeleita... Niall jatkoi vastusteluistani huolimatta:
-He pelästyivät kovasti ja yrittivät pakoon mutta se oli jo myöhäistä nimittäin se oli jo täällä.
-LOPETA! Yritin mutta pojan seuraava lause sai minut tyrskähtämään nauruun:
Nimittäin eksynyt ihminen vaahtokarkkipuvussa.

Kun olimme jutelleet mukavia ja sammuttaneet nuotion menimme koiriemme luo, päästimme ne vapaaksi ja hyppäsimme kelkan kyytiin. Paluumatka oli taianomainen. Kuu pilkotti pilviverhon takaa ja sai lumen kimaltamaan kauniisti. Pian saavuimmekin takaisin Huskyajelupaikkaan jonne palautimme koirat, maksoimme ja lähdimme seuraavalla bussilla hotellille.


Hotellilla lähdin suoraan perheemme huoneeseen ja ehdin parahiksi pelaamaan Afrikantähteä. Sen jälkeen kävin suihkussa enkä enää jaksanut lähteä illalliselle joten jäin huoneeseeni nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti