Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 6. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 6

Heissulivei ja hyvää itsenäisyyspäivää! Oon täällä kotona hirveessä nuhassa joten nukuin sen verran pitkään että joulukalenteri tulee vasta nytten. Ei mulla varmaan muutakaan joten enjoy!

Kasvot lumisena nousin ylös lumikasasta ja Niall vain nauroi.
-Lopeta, tuo ei ollut hauskaa! Sanoin ja yritin olla vihainen mutta se ei onnistunut koska noin kaksi sekuntia myöhemmin purskahdin nauruun. Kiskaisin sukset jalastani ja lähdin raskailla laskettelumonoilla juoksemaan kohti poikaa. Pyörittelin käsissäni lumipallon ja heitin sen suoraan Niallin kasvoille. Hän vastasi takaisin samalla mitalla ja jääkylmä lumi valui pitkin niskaani. Pian käynnissä olikin jo täysi lumisota. Heittäydyimme lapsellisiksi kun laskijat vain viuhahtelivat ohitsemme ja katselivat meitä hämillään.

Hetken kuluttua emme enää jaksaneet ja kävimme istumaan lumikasaan.
-Ehkä meidän pitäisi mennä laskemaan, sanoin ja nousin ylös. Haimme suksemme pusikosta jonne ne olivat lentäneet. Sitten kävelimme takaisin tunturin laelle. Kylmä tuuli löi vasten kasvojani kun laskimme alas. Kun olimme laskeneet noin 25 mäkeä läpi oli kello noin 13.00, ruoka meillä olisi klo 15.00.
-Mennäänkö tuohon kahvilaan? Niall kysyi osoittaen kaunista puumökkiä.

-Mennään vain, ruokaan on vielä kaksi tuntia, sanoin vilkaisten kelloani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti