Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 15

Huomenta! Tässä olis nyt 15 luukku :) Enää 9 yötä jouluun! Kaikille jotka on joskus kattonu mun blogii niin oikeesti ISO halaus<3

-Sophi kiltti sano jotain! Kuulin äänen tulevan valovuosien päästä. Tai oikeastaan aivan läheltä. Raotin silmiäni. Päätäni jomotti sanoinkuvaamattoman suunnattomasti. Näin Niallin näppäilevän puhelintaan.
-Mitä... tapahtui? Kuiskasin.
-Ei hätää soitan tänne jonkun joka auttaa, kaikki on hyvin, Niall sanoi yrittäen olla luottavaisen kuuloinen mutta tunsin että hänen äänestään kuulsi pelko. Sitten kaikki pimeni uudelleen.

Havahduin lähestyvään moottorin ääneen. Katsoin ympärilleni ja näin moottorikelkan lähestyvän. Pian se pysähtyikin kohdallemme ja Niall sekä moottorikelkassa ollut mies nostivat minut moottorikelkan kyytiin. Hymyilin heikosti, olinhan aina pienempänä tahtonut päästä moottorikelkan kyytiin. Nyt ”unelmani” toteutui, mutta ei hirveän hauskalla tavalla.

Pian saavuimme ensiapu paikalle. Minut kannettiin paareilla sisään ja valkotakkiset naiset ympäröivät minut.
-Mikä on nimesi? Kysyi eräs hoitaja.
-Olen Sophia, vastasin.
-Entä kuka on paras ystäväsi? Hän jatkoi.
-Emily, mutta miksi kysytte? Sanoin.
-Testaamme onko sinulla muistivammaa, hoitaja kertoi.
-Ei ole, muistan kaiken, sanoin ja kerroin kaiken matkastamme Lappiin.

-Sinut täytyy viedä sairaalaan kuvattavaksi varmuuden vuoksi. Tuskin sinun päässäsi mitään vikaa on, mutta on aina hyvä varmistaa, hoitaja selitti ja vei minut autoon jolla minut kuskattaisiin sairaalaan. Takaisintulomatkalla soitin vanhemmilleni ja kerroin kaiken. Lääkäri oli sanonut että saisin olla aivan normaalisti. Päässäni ei ollut mikään vialla.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti