Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 4. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 5

Nyt on jo viides päivä joulukuuta! Aika kuluu kyllä tosi nopeesti. Enää 19 yötä aattoon! Muistakaahan sitten että minä en tykkää ollenkaan kommenteista.(Eli tykkään kommenteista:D) Joo... Ei kai tässä sitten muuta :) Hope you like it!

Häkellyin tiedosta niin että hätkähdin ja koko hissi heilahti uhkaavasti. Aivoni työskentelivät kovaa muistaaksensa maailman tunnetuimpia poikäbändejä. Mieleeni ei nopeassa ajassa pälkähtänyt muita kuin yksi.
-Tarkoitatko One Directionia? kysyin jälleen punastuneena.
-Joo, Niall sanoi varmasti yhtä kiusaantuneena tilanteesta. Olin juuri kommentoimassa jotain hyvin tietäväisenä asiasta kunnes Niall keskeytti minut:
-Ei puhuta siitä enää, sitäpaitsi sinähän lupasit kohdella minua sinä poikana joka tönäisi sinut kumoon rynnätessään ulos, hän sanoi ja naurahti.

Pian hissi pääsikin jo mäen huipulle ja hyppäsimme tunturin huipulle. Näkymät olivat upeat. Aamun sumu peitti ilmaa mutta sakean sumuverhon takaa erottui kuitenkin pilkahduksia kaupungista. Auringon ensimmäiset säteet kilpailivat kirkkaudella kimaltavan lumihangen kanssa ja talven yksinäiset linnut lauloivat. Tuijotin maisemia sanattomana ja yhtäkkiä Niall tönäisi minut mäkeen.
-Iiiiik, kiljuin kun sukseni heittelehtivät vasta lanatulla mäellä. Hetken aikaa kaartelu jatkui kunnes matka päättyi eteen saapuvaan lumikasaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti