Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 8. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 9

Noni! Täs ois 9 luukku. Jouluun ei oo enää todellakaan pitkä matka! Oon kirjottanu valmiiks semmoset 18 luukkua joten vielä pitäs kuus kirjottaa. Voisin itseasiassa mennä vaikka heti kirjottamaan :p

Ruoan jälkeen haimme sukset, monot ja sauvat hotellin varastosta. Sen jälkeen menimme harjoitteluladulle joka kulki ympäri pienen mäen. Sukset jalassa olo tuntui todella kömpelöltä eikä liikkumisesta tullut mitään. Yritin kaikin voimin saada itseäni liikkeelle muutta sukset vain luistivat kohti loivaa alamäkeä. Vilkaisin kohti Niallia nähdäkseni oliko hän edistynyt lajissa ollenkaan paremmin kuin minä ja huomasin hänen olevan suksilla aivan yhtä kömpelö kuin minäkin.

Noin puolentunnin kuluttua olimme molemmat oppineet jonkinlaisen tekniikan hiihtämisestä ja päätimme lähteä kokeilemaan hieman suurempaa mäkeä. Kun pääsimme mäen päälle se tuntui paljon isommalta kuin miltä se oli alhaalta näyttänyt. Juuri ennen h-hetkeä aloin epäröidä mutta Niallin koiranpentukatse sai minut päättämään että laskisin vielä alas asti.
-Kumpi laskee ensin? Niall kysyi minulta.
-Sinä, tulen sitten perässä kun olet alhaalla turvallisesti, sanoin varmana.

-Selvä, heilutan sitten kättäni alhaalla kun voit tulla, hän sanoi ja lykkäisi itsensä vauhtiin. Niallin lasku alkoi ja päättyi hyvin; vain keskivaiheilla hän horjui hieman, mutta loppujen lopuksi poika pääsi turvallisesti alas. Hetken kuluttua Niall heilautti kättään ja työnsin itseni vauhtiin. Sukset tottelivat minua kohtuullisen hyvin ja olin ylpeä itsestäni. Kun saavuin alas pojan luo, yritin olla cool ja pysähtyä sivuttain mutta tasapainoni horjahti ja läsähdin pyllylleni lumeen. Niallin hersyvä nauru tarttui minuunkin ja pian hihitimme molemmat kuin hepulin saaneina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti