Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 18. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 19

JEE PERJANTAI ON TÄÄLLÄ <3 ihanaa kun lomat alkaa. Kommentoikaapas nyt edes joku :D Ja muuten jos joku ei tienny niin Skype on näköpuhelupalvelu ;)

Heräsin aamuaurinkoon joka pilkotti verhon takaa. Nousin ylös ja hipsin television luo. Avasin television ja selasin kanavia. Onneksi joissakin ohjelmissa puhuttiin englantia, joten ymmärsin mainiosti. Hetken kanavoilla surffailtuani huomasin että eräältä kanavalta tuli Amerikan Huippumalli Haussa, joka sattui olemaan yksi lempiohjelmistani. Olin lomaa ennen ollut harmissani koska en pääsisi näkemään ohjelman uusia jaksoja mutta yllätys oli iloinen. Katsoin ohjelman loppuun ja sen jälkeen pesin hampaat. Minulla oli ylläni vaaleanpunaiset lyhyet unishortsit, valko-vaaleanpunainen teepaita, karvasukat ja silkkinen aamutakki.

Hetken kuluttua soitin Skypellä parhaalle ystävälleni Emilylle. Puhuimme puolisen tuntia ja puheenaiheemme vaihtelivat pojista X Factoriin, sitten uusiimpaan iPhone malliin, Selena Gomezin uuteen tyyliin ja lopuksi vielä One Directioniin (Niall kuuluu One Directioniin) jota olimme molemmat alkaneet innokkaasti fanittaa. Puhelun viimeiset sanat kuuluivat jotakuinkin näin:
-Joo nähdään sitten kolmen tai neljän päivän päästä, sanoin.

-Ja muuten huomennahan on jouluaatto! Emily vastasi.


-Niin on! Puspus nyt pitää mennä! Vastasin ja suljin puhelun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti