Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 7. marraskuuta 2014

TÄHTITYTTÖ LUKU 3

Tässä on kolmas luku. Tekstejä tulee tästälähin noin kerran viikossa koska koulu + harrastukseet vie paljon aikaa. Sorry jos oli vähän lyhyt. Ja vielä KIITOS kaikille ketä oli kommentoinu! Teijän kommentit oli ihanii :')Kommentoikaahan taas!

Aamulla heräsin herästykelloni pirinään. En olisi meinannut jaksaa nousta mutta muistin tärkeän päiväni tulleen, joten ponnahdin ylös sängystäni. Riisuin yöpaitani ja menin suihkuun. Annoin lämpimän veden hivellä ihoani, ja herättää minut kokonaan. Suihkun jälkeen kuivasin itseni ja aloin valita vaatteita. Hetken aikaa pengottuani löysin kaapista vaaleat pillifarkut ja valkoisen pitsitopin. Vessassa sutaisin hiukseni nutturalle, meikkasin kevyesti ja pesin hampaat.

Sen jälkeen menin aamupalalle. Tänään äiti ja isä olivat luvanneet hoitaa kaikki minun työni, jopa tarjoilla aamiaisen. Kerrankin sain nukkua pidempään kuin kuuteen. Kerrankin sain syödä tukevan aamiaisen enkä vain Rouva Berryn tähteitä. Kerrankin tunsin oloni muuksikin kuin vain saastaiseksi palvelijaksi.

Puolen tunnin kuluttua astuimme Rouva Berryn limusiiniin. Olin lisännyt vaatetukseeni Tummanvihreän pitkän välikausitakin ja ruskeat tennarit. Rouva Berry itse meni limusiinin takaosaan jossa oli poreallas, minibaari, sänky ja 15 pehmeää penkkiä. Minä taas sain tyytyä etupenkin yhteen penkkiin joka oli kuljettajan Frankin vieressä. Frankin oli tarkoitus kuljettaa meitä sinne minne ikinä haluaisimme.

Kun olimme matkustaneet noin tunnin ajan hyppäsi hirvi tielle auton eteen. Auto teki äkkijarrutuksen ja takaa kuului kiroamista. Purskahdin hallitsemattomaan hihitykseen kun Rouva Berry käytti voimasanoja veden roiskuessa altaasta nahkapenkeille. Frank yritti olla vakava ja virkansa mukainen mutta tosiasia oli että hänkään ei voinut olla päästämättä pientä naurunpuuskaa saapumasta ilmoille. Sillä hetkellä olimme onnellisia että takaosa oli äänieristetty. Kun hauska tilanne oli ohi alion tuijottamaan auton tummennettua ikkunaa. Ulkona oli harmaata, ja syksy näkyi jo selvästi. Lisäksi taivaalta alkoi ripotella vettä. Hetken päästä vettä oli jo kerääntynyt auton ikkunaan. Auton kova vauhti sai pisarat liikkumaan taaksepäin ja katselin mikä niistä oli ensimmäisenä ikkunan toisessa päässä. Valitsin jokaisesta ryhmästä suosikin ja katsoin kuka voitti. Tätä jaksoin hetken, kunnes vaivuin uneen otsa vasten viileää auton ikkunaa.



Tässä lopussa vielä kuvat noista Rosalian vaatteista:


Rosalian takki















Rosalian farkut















Rosalian paita















Rosalian kengät


4 kommenttia:

  1. Aivan ihan tarina. Joo oli aika lyhyt verratuna muihin. Mutta minulle on kyllä pitkä

    VastaaPoista
  2. Ja vielä että voisit tehdä joulunumeron joka oli pidempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo just tällasii kommenttei haluisin. Eli ideoikaa! Tosi hyvä idis ja teen varmaan joulunumeron. Haluisitteko että teen sen yhtenä tarinana vai monena lukuna? Kiitti kommentista❤️

      Poista