Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Midnight Memories-one shot 2/2

Juuh..Tosiaan tässä kakkososa tässe Midnight Memories one shotille. Blogi on palannut tauolta, mutta tekstejä tulee sitten kun jaksan kirjottaa :D Zemppaavista kommenteista tekstiäkin tulee nopeemmin ;D Oon miettiny et alkaisin tehä Enemmin One Directioniin liittyviä tekstejä, niinikun tavallaan joulukalenterissa. Oon myös miettiny esim jotain kilpailuja teille mut kattoo nyt ;p Kommenttia?

Aamuauringon kultaiset säteet valaisivat vierashuoneen ja kevyt kaukaisesta keväästä muistuttava tuulenviri pyyhkäisi huoneen yli. Keittiöstä kuului jo aamun ääniä. Vohveleiden tuoksu leijaili aukinaisesta ikkunasta koko naapurustoon. Joanna raotti silmiään. Kaikki tämä tuntui niin turvalliselta. Hetken puhelinta selattuaan Joanna nousi ylös ja vaihtoi vaatteet. Sen jälkeen hän käveli keittiöön. ”Huomenta!” Harry toivotti iloiseen tapaansa. ”Huomenta...” Joanna mumisi. ”Piristyhän jo. Paistoin sinulle vohveleitakin. Ja hain kaupasta lempihilloasikin.” Harry sanoi vilkaisten Joannaa.
”Hmh” Tyttö hymyili. Oli muutamia asioita joista huomasi hänen ja Harryn tunteneen pitkään. Poika esimerkiksi tiesi että Joannan ehdoton lempihillo oli mustaviinimarjahillo. Tai, että tyttö söi hernekeittonsa ainoastaan ketsupin kanssa. ”No kiitos.”

Heidän syödessään aamupalaa Joannan puhelin soi.
”Joanna puhelimessa......Äiti! Missä olette?.....Eikö mitenkään voisi.....Kauanko?...” Kun puhelu päättyi oli Harry heti salamana kysymässä:
”Mitä? Kuka se oli?..”
”Äiti...heidän (Joannan vanhempien) lentonsa tänne on peruttu. Lentoyhtiö on mennyt konkurssiin”

”Voi ei... Ainakin saat asua meillä pidempään!”
”Niin...Kunhan se ei häiritse sinua. Tiedätkö muuten vielä, mistä palo sai aikansa?”
Harry rypisti otsaansa:
”En ole varma. Uutiset alkavat ihan juuri. Ehkä siellä kerrotaan.”

Ensin uutisankkuri kertoi jotain U.S.A:n presidentin valtiovierailusta, sitten kaikesta Joannan ja Harryn mielestä turhasta ja lopuksi,kerrottiin näin tulipalosta näin:
Philadelphiassa on palanut omakotitalo. Kukaan ei kuollut, eikä loukkaantunut. Talossa oli kotona noin 20 vuotias nuori nainen. Hänen vanhempansa olivta työmatkalla. Palo on luultavasti syttynyt leivänpaahtimen oikosulusta....”

”Että oikeen oikosulusta” Harry totesi.. Joanna ei vastannut mitään, tuijotti vain ilmeettömin silmin television ruutua, jossa näytettiin kuvaa palavasta talosta. ”Ehkä sinun ei kannattaisi katsoa enempää.”Poika tokaisi ja painoi television kiinni.

Päivät olivat kuluneet hitaasti. Vanhemmat eivät olleet päässyt kotiin, ystävät olivat myötätuntoisia-varsinkin Harry- ja Joanna tuntui elävänsä omassa pienessä kuplassaan. Elämä tuntui niin merkityksettömältä ettei tyttö edes halunnut ajatella uuteen kotiin muuttoa. Kaikki oli pilalla. Koko kaupungista ei varmasti löytyisi enää tarpeeksi halpaa asuntoa. Edellinen oli kaupungin halvimpia-ja sekin jo isän mukaan liian kallis. Sitäpaitsi asuntojen hinnat olivat juuri nousseet joten hänen olisi pakko jättää tärkeät ystävänsä ja muuttaa eri kaupunkiin. Ei. Niin hän ei tekisi. Mielummin ryöstäisi pankin ja ostaisi rahoilla kodin nykyisestä kaupungista. Sisimmässään Joanna kuitenkin tiesi, että muutto olisi pakollinen. Ja luultavasti se tapahtuisi lähiaikoina. Äiti oli aina haaveillut brasilialaisista taloista jotka olivat kohtuullisen halpojakin. Sinne he luultavasti muuttaisivat. Tuhansien kilometrien päähän. Pois. Pois.

”Miksi itket?” Harry kysyi huolestuneena.
”Me... Me varmaan muutamme lähiaikoina” tyttö kuiskasi.
”E-ette varmasti..Eivät vanhempasi...”
”Harry Edward Styles!Tiedät aivan hyvin että muutamme!” Joanna tokaisi ja jatkoi sitten suruissaan:
”Minä menen nukkumaan”

    *PIIP PIIP PIIP *

Taas se sama ääni. Jo toista kertaa tuo hirveä ääni herätti Joannan. Jahtasivatko tulipalot häntä? Miksi Harryn talossa paloi? Tyttö avasi silmänsä. Huone oli hämärä-mutta se ei ollut Harryn vierashuone. Joannan aivot alkoivat piirtää ohuita muistikuvia tytön verkkokalvoille. Hän oli kotona. Talo ei ollut palanut. Mutta miten...? Nyt hän ymmärsi, kaikki oli ollut vain pahaa unta... Entä tämä palohälyytys? Onneksi se oli vain petollinen herätyskello joka muistutti aikaisesta kouluaamusta. Entä Harry? Vain mielikuvitusta sekin. Joanna oli luultavasti sekoittanut pojan uneensa siitä, että vain 118 päivän päästä, hän pääsisi Harryn, Niallin,Louisin,Liamin ja Zaynin keikalle Helsingin Olympiastadionille. Enää ei ollut monta aamuherätystä ja unelmien päivä kävisi toteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti