Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 6. tammikuuta 2015

Mindight Memories//One Shot 1/2

Joo tässä tä nyt vihdoin olis. MUTTA! Tästä tuli kaksiosainen eli tää on ykkösosa ja kunhan saan kirjotettuu niin tulee kakkososakin! Nimee ei ehkä vielä nyt ymmärrä mut kyllä sen sit lopuks ymmärtää.(Ainakin olis tarkotus :D) Ja jos ette älyy tota nimee sittenkää ni käyttäkää google kääntäjää ;p.Kommentoikaa et lukeeks tätä blogii kukaan? Koska en tiiä et onks täs sit mitää järkee jos ei lue... Ees yks kommentti?

Joanna heräsi palohälyttimen piippaukseen. Hän ponkaisi ylös sängystä, nappasi puhelimensa yöpöydältä ja kiipesi huteria palotikkaita pitkin alas lumiseen puutarhaan. Vasta siellä tyttö ymmärsi koko talon hehkuvan punaisenaan ilmiliekeissä. Joanna näppäili tärisevin sormin puhelimeensa paikallisen hätänumeron josta onneksi vastattiin melko nopeasti. Kun puhelu loppui, tyttö huomasi kuinka kylmä hänellä oikeasti oli. Ohut pyjama ei kahdenkymmenen asteen pakkasia kestänyt ja jalkapohjissa kipristeli lumen takia. Mielessään Joanna kirosi tyhmyyttään-miksei hän yhtä hyvin olisi voinut ottaa mukaansa vaatekaapin kahvassa roikkuvaa mustaa toppatakkia?

Pian paloautot saapuivat pillit vilkkuen, ja niiden perässä viiletti keltainen ambulanssi. Palomiehet alkoivat oitis sammuttamaan paloa, ja ambulanssikuskit nousivat autosta sairaanhoitaja mukanaan. Joanna oli luultavasti shokissa tai ehkä kylmä sää sai tytön paleltumaan, mutta juuri kun sairaanhoitaja avasi suunsa kysyäkseen hänen nimeään, alkoivat taivaalta leijailevat lumihiutaleet kieppua entistä nopeammin ja pian tytön silmät näkivät vain pimeyden.

Helikopterin ääni pilasi Joannan unen puhtauden. Hän raotti silmiään ja löysi itsensä helikopterista.”Mitä...Minä.. Vanhempani..Pitäisi ilmoittaa...Talo......” Sairaanahoitaja kääntyi häneen päin huvittunut ilme kasvoillaan. ”Olemme ilmoittaneet vanhemmillesi ja he kertoivat tulevansa työmatkaltaan mahdollisimman nopeasti. Lisäksi he kertoivat ilmeisesti hyvän ystäväsi Harryn puhelinnumeron ja hän lupasi ottaa sinut asumaan asuntoonsa siksi aikaa kunnes löydämme sinulle uuden asunnon.”

”Hyvä sitten... Minne olemme nyt menossa?” Joanna kysyi.

”Menemme Harryn luo. Sinulle ei ole käynyt mitään pahempaa-testit on jo otettu.” Sen jälkeen hiljaisuus laskeutui ja ainoa ääni ilmassa oli helikopterin tasainen hyrinä.

Hetken kuluttua helikopteri laskeutui ja Joanna kannettiin Harryn kotitalon ovelle. Joanna oli kyllä ollut siellä ennenkin-monia kertoja, mutta nyt talo tuntui jotenkin vieraalta. Ulkona oli pimeää mutta kellonajasta tyttö ei ollut selvillä. Pian he astuivatkin kylmästä ulkoilmasta Harryn kodin lämpöön. Poika oli laittanut teetä ja kaivanut kaappinsa perältä muutaman keksin. ”Oletko kunnossa Joanna?”, ”Onko sinulla kylmä Joanna?” Harry kyseli.

”Olen ihan kunnossa.” Tyttö vastasi konemaisesti. Kaikki istuivat hetkeksi teelle ja Harry puhui hetken sivussa erään sairaanhoitajan kanssa. Joanna erotti keskustelusta vain muutamia sanoja ”Täytyy....Hyvät yöunet....Ei...Tottakai... Sen jälkeen sairaanhoitajat lähtivät. ”Sinun täytyy mennä nukkumaan, kuulithan mitä sairaanhoitajat sanoivat ja sitäpaitsi kello on neljä aamuyöllä.” Harry sanoi. Joanna oli niin väsynyt kaikestaa tapahtuneesta ettei edes jaksanut väittää vastaan vaan hoiperteli sänkyynsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti